Knutselen in de Zomer

Om lekker met het gezin, uw kinderen, opa of oma of gewoon alleen te gaan knutselen. Wij hebben voor u de volgende knutseltips verzameld. Kijk hier voor de leukste knutseltips voor in de Zomervakantie.

De zomer is een geweldige tijd om creatief te zijn en te knutselen! Hier zijn enkele eenvoudige knutselvoorbeelden voor de zomer die je stap voor stap kunt volgen.

  1. Zomerse bloemenkrans: Knip bloemen uit gekleurd papier of gebruik echte bloemen als je die hebt. Plak de bloemen aan elkaar met lijm en wikkel ze om een ​​hoepel van ijzerdraad. Voeg wat linten en andere decoratieve elementen toe en je hebt een prachtige bloemenkrans om op te hangen!
  2. Zonnebloem windmolen: Knip een cirkel uit geel papier en een kleinere cirkel uit bruin papier. Plak de bruine cirkel in het midden van de gele cirkel en knip vervolgens inkepingen rondom de randen van de gele cirkel. Vouw deze inkepingen om en plak ze vast om de zonnebloemvorm te maken. Bevestig de zonnebloem aan een houten stok en voeg wieken toe met gekleurd papier om een ​​windmolen te maken.
  3. IJsjes mobiel: Knip ijsjes uit gekleurd papier en hang ze op aan een tak met behulp van touw of lint. Je kunt de ijsjes versieren met glitter, stickers of andere decoratieve elementen voor extra flair. Hang je mobiel op in een zonnig raam en geniet van het zomerse gevoel!
  4. Schelpenketting: Verzamel schelpen van het strand en maak gaatjes in de bovenkant van elke schelp. Rijg de schelpen aan een touw of lint en knoop ze vast om een ​​ketting te maken. Je kunt verschillende maten en kleuren schelpen gebruiken om een ​​mooie en unieke ketting te maken.

Met deze eenvoudige stappen kun je allerlei zomerse knutselprojecten maken en genieten van de vrolijke sfeer van het seizoen!

Knutselpakketten