Knutselen met Koningsdag, spelletjeskaart

Koningsdag is een feestelijke gelegenheid waarop we onze koning vieren en genieten van allerlei activiteiten. Een leuke manier om Koningsdag te vieren is door te gaan knutselen. Je kunt samen met vrienden of familie bijeenkomen om creatief aan de slag te gaan.

Er zijn tal van knutselideeƫn die perfect passen bij Koningsdag. Denk bijvoorbeeld aan het versieren van kronen met de kleuren van de Nederlandse vlag, rood, wit en blauw. Je kunt ook papieren vlaggetjes maken om je huis of tuin mee te versieren, of zelfs een mini-versie van de koninklijke koets knutselen.

Vergeet niet om de creatieve geest van de kinderen te stimuleren! Laat ze hun eigen kunstwerken maken met kleurpotloden, verf en stickers. Samen kunnen jullie een prachtige Koningsdag-collage maken om aan de muur te hangen.

Knutselen tijdens Koningsdag brengt niet alleen plezier en vreugde, maar het is ook een geweldige manier om de Nederlandse trots te vieren en te delen. Dus haal je knutselspullen tevoorschijn en maak er een onvergetelijke Koningsdag van vol creativiteit en plezier!

Om lekker met het gezin, uw kinderen, opa of oma of gewoon alleen te knutselen voor Koningsdag.Voor Koningsdag hebben wij voor u de volgende knutseltips verzameld. Een speciale spelletjeskaart.

Voorbeeld

Nr.SpelletjeCheck
1Wc rol blikgooien 
2Spijkerpoepen 
3Ver springen 
4Eierkoeken versieren 
5Spijkerbroek hangen 
6Aardappellopen 
7Sjoelbakken